Flytterengøring og services hele vejen rundt om din flytning​

Står du overfor fraflytning af et hus eller en lejlighed? Så få os til at stå for rengøringen. Vi har stor erfaring med både flytning og flytterengøring. Vi udfører flytterengøring omkring Kolding, Vejle og Fredericia og kører selvfølgelig også udenfor disse områder.

Vi står klar til at tilbyde flytterengøring hos dig, hvis flytningen i sig selv er en stor opgave. Vi hjælper desuden gerne med at få malet, også i forbindelse med et privat dødsbo. For os er der ingen opgave, der hverken er for stor eller for lille – vi kan hjælpe med det hele.

Hvad koster flytterengøring?

Typisk vil der kun være brug for en enkelt rengørings-dame til flytterengøring. Hun vil sørge for, at lokalerne bliver rengjorte enkeltvis, i takt med at vores flyttemænd tømmer boligen, hvis der også er behov for dette. ​​

Den nøjagtige pris på en flytterengøring afhænger derved af opgavens omfang. Du vil dog altid finde attraktive priser her hos os, selvom arbejdet er veludført og af høj kvalitet. 

Vi er effektive og hurtige i vores arbejde, men vi passer naturligvis altid godt på dine ting. Vi har den rette erfaring og de rette kompetencer til at håndtere tingene på bedste vis.

Kontakt os for at aftale nærmere

Skal vi hjælpe til med flytterengøring hos dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at aftale nærmere. 

Vi kan kontaktes på telefon: 28 68 23 27 eller mail: info@superflyt.dk, så vender vi tilbage og finder en dag, der passer ind i din kalender.

​​

Få tilbud på flytning

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din næste flytteopgave!

Vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt