Flytterengøring

Står du overfor fraflytning af et hus eller en lejlighed? Så få os til at stå for rengøringen. Vi har stor erfaring med både flytning og flytterengøring. Vi udfører flytterengøring omkring Kolding, Vejle og Fredericia og kører selvfølgelig også udenfor disse områder.

Vi står klar til at tilbyde flytterengøring hos dig, hvis flytningen i sig selv er en stor opgave. Vi hjælper desuden gerne med at få malet, også i forbindelse med et privat dødsbo. For os er der ingen opgave, der hverken er for stor eller for lille – vi kan hjælpe med det hele.

Hvad koster flytterengøring?

Typisk vil der kun være brug for en enkelt rengørings-dame til flytterengøring. Hun vil sørge for, at lokalerne bliver rengjorte enkeltvis, i takt med at vores flyttemænd tømmer boligen, hvis der også er behov for dette. ​​

Den nøjagtige pris på en flytterengøring afhænger derved af opgavens omfang. Du vil dog altid finde attraktive priser her hos os, selvom arbejdet er veludført og af høj kvalitet.

Vi er effektive og hurtige i vores arbejde, men vi passer naturligvis altid godt på dine ting. Vi har den rette erfaring og de rette kompetencer til at håndtere tingene på bedste vis.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os