Opbevaring

Står du overfor en flytning og har brug for et rum til opbevaring? Hos Superflyt kan vi tilbyde dig opbevaring af møbler, flyttekasser, varer og meget mere. Opmagasineringen foregår på Dieselvej 3K, i Kolding. Bor du i Kolding, Vejle eller Fredericia, er vi den oplagte løsning, når du har brug for opbevaring.

Vi tilbyder opbevaring til både privat- og erhvervskunder. Har du brug for et sted til dine flytteting, kan vi være løsningen. Har din virksomhed behov for opbevaring af paller med gods i 24 timer eller mere, kan vi også tilbyde det. Det er ligegyldigt, om du har brug for opbevaring i en dag, uge eller et år. Du har altid mulighed for at opmagasinere hos os.

Opbevaringsrum med god plads og gode forhold

I vores opbevaringsrum er der god plads til alle dine ting. Vores lager er i alt på 400 m2. Derudover er der 20 meter til loftet. Pladsen er derfor ikke et problem, når du har behov for opbevaring. Du kan nemt og sikkert leje et opbevaringsrum, der passer til dit behov.

Vores lager vil være aflåst. Du har dog mulighed for at tilgå dine ting efter aftale. Vi har sørget for et opvarmet og isoleret lager, hvor du trygt og sikkert kan opbevare dine ting. Når du vælger opbevaring hos os, er dine ting låst sikkert inde.

Få opbevaring til en konkurrencedygtig pris

Vi kan tilbyde opbevaring til en konkurrencedygtig pris. Vi er en sikker og billig løsning, hvor priserne starter fra 99 kroner om måneden. Du får derfor den optimale pakke når du vælger at opbevare dine ting hos os.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os